Help stichting SEGA

Word Vrijwilliger of Donateur

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden!

Meer informatie

Vrijwilliger

SEGA is altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het organiseren van het IJ-Buurtveer en de educatieve vaartochten. Wij zijn op zoek naar onder andere conducteurs (of gastheer/vrouw), matrozen, kapiteins en technische mensen. Maar ook vrijwilligers die graag achter de schermen willen helpen zijn welkom. Daarbij kunt u denken aan projectleiders, communicatiemedewerkers, juristen, financiƫle deskundigen, bestuursleden, etc. Er is altijd wel wat te doen in een leuk team van vrijwilliggers! Voor sommige functies zoals matroos of kapitein heeft u de vereiste papieren nodig en kan een keuring en een goede gezondheid vereist zijn, voor andere functies niet.

Lijkt het u leuk om ons te team te komen versterken? Meldt u aan en wij nemen dan contact met u op en nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Wie weet tot snel bij SEGA!

Word Vrijwilliger!

Doelstelling Stichting

Het uitvoeren van educatieve tochten in de Amsterdamse Metropoolregio met een accent op natuurbeleving, waterbeheer en cultuurhistorie.

Word Donateur!

Donateur

Indien u het vrijwilligerswerk van SEGA, voorheen MOVE, een warm hart toedraagt kunt u met een minimale bijdrage van 25,- euro per jaar (meer mag uiteraard..) de stichting ondersteunen. Als vriend(in) van SEGA ontvangt u als dank een vrijkaartje waarmee u een keer per jaar, samen met een vriend(in) mee kunt varen. Via de website blijft u uiteraard op de hoogte van het reilen en zeilen van SEGA en haar vrijwilligers. Ook zorgen wij dat u als eerste op de hoogte gehouden wordt van speciale vaarten en evenementen.

Ook giften en legaten zijn bij ons van harte welkom. Meer informatie daarover kunt u krijgen door direct contact op te nemen met een van onze bestuursleden via info@sega-amsterdam.nl.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!